Elliot Media AB

Vad vore livet utan film? Enligt talesättet säger en bild mer än tusen ord. Då kan man ju börja fundera på vad en film säger... med minst tjugofem bilder i sekunden.

Niklas Elliot

Grundare och ägare

Monica Elliot

Ägare

Elliot Media AB grundades 2005 av Niklas Elliot. Med lång bakgrund inom marknadsföring, teknik och media har företaget stora möjligheter att hjälpa er med en företagsfilm, till en rimlig kostnad. Detta vare sig det är för reklam, webfilm, dokumentering, livesändning eller vilket annat behov ni än har.

Som så många andra aktörer i denna bransch jobbar vi med ett nätverk av kunniga kollegor med olika kompetenser och vi resurssätter projekt efter ert behov.

Monica hanterar ekonomin och assisterar även vid behov under produktioner. Monica driver dessutom Harpans Redovisning och Harpans Fakturering.

Tjänster

Vi erbjuder i princip det mesta inom filmproduktion. Det enklaste är nog om ni botaniserar bland våra filmer som är indelade i kategorier för att underlätta. Självklart är urvalet ingen begränsning av vad vi kan erbjuda då endast fantasin sätter gränser för vad som ska produceras.