Varför Elliot Media?

Vi har jobbat med filmproduktion sedan 2005 och har hjälpt många företag sedan dess. Film har fascinerat, chockerat, roat och bedrövat oss i över hundra år nu. Utan film vore världen en tråkig plats och därför älskar vi att producera film. Men film har också stor betydelse för den kommersiella världen och bidrar starkt till hur ett företag lyckas med sin marknadsföring, så låt oss hjälpa er att effektivisera er kommunikation.

Videoproduktion - portfölj

Med åren har vi producerat ett antal filmer för olika ändamål. Botanisera gärna bland våra exempel för att hitta idéer eller få inspiration till er produktion. Exemplen är indelade i kategorier för att underlätta er sökning. Har ni frågor eller vill få ett kostnadsförslag är vi bara ett samtal eller mail bort.

Referenser

Sedan start 2005 har vi byggt upp en mycket bra relation med våra kunder, oavsett om det handlat om företag, organisationer eller myndigheter. Under länken kunder finner ni vilka de flesta är och vill ni dessutom veta vad några av dem tycker om samarbetet med oss kan ni ta del av det under referenser.